Rakennus-Kylänpää Oy

Julkisen ja yksityisen sektorin kaikki rakentaminen.

Rakennus-Kylänpää Oy on talonrakennuksen ammattilainen, jonka päätoimialue on Varsinais-Suomi ja Turun ympäryskunnat. Toteutamme sekä uudis- että saneerauskohteet laadukkaasti valmiiksi asti. Rakennamme kohteita omakotitaloista kouluihin ja teollisuuden rakennuksiin sekä kaikkea siltä väliltä. Tilaajiamme ovat kunnat, kaupungit, teollisuuslaitokset ja yksityiset tahot.

Vuoden 1993 jälkeen kaikki Rakenne-Kylänpää Oy:n talonrakennustyöntekijät siirtyivät 1991 perustetun Rakennus-Kylänpään palvelukseen. Vuoden 2008 helmikuusta lähtien urakat on toteutettu kokonaan Rakennus-Kylänpään nimissä, sillä tuolloin yhtiö osti Rakenne-Kylänpäältä sen rakennusliiketoiminnan kokonaisuudessaan.    

Tällä hetkellä Rakennus-Kylänpää työllistää noin 25 henkilöä, joista suurin osa on ollut mukana toiminnassa monta vuotta. Vakiintuneiden työsuhteiden lisäksi käytössä oleva hankekohtainen laatujärjestelmä takaa laadukkaan lopputuloksen.

Kuulumme Rakentamisen Laatu ry RALA:aan ja olemme mukana tilaajavastuun luotettava kumppani ohjelmassa. Jäsenyys Rakennusteollisuus ry:ssä puolestaan antaa tukea ja tietoa toimiessamme työnantajana.

Tavoitteemme on aina laadukas lopputulos ja tyytyväinen asiakas.